RTX-vergunning

Het Rotterdamse Taxikeurmerk (RTX) is per 1 oktober 2013 verplicht voor alle Rotterdamse taxi’s die vervoer willen aanbieden op de openbare weg of op taxistandplaatsen. U komt in aanmerking voor een RTX-vergunning wanneer u in het bezit bent van het SKRT-certificaat (SKRT-certificaat) tevens moet u per 1 januari 2014 zijn aangesloten bij één van de Toegelaten Taxiorganisaties (TTO).

De aanvraag van een RTX-vergunning bij de gemeente Rotterdam wordt door de SKRT voor u verzorgd nadat u het SKRT-certificaat hebt behaald. Op onze website kunt u vinden wanneer de RTX-vergunning (RTX-pas) bij de gemeente Rotterdam voor u is aangevraagd en gereed is. Zodra de RTX-pas gereed is kunt u deze op woensdagen ophalen bij ons kantoor aan de Giessenweg 3 te Rotterdam.

SKRT biedt u proeftoetsen!

Bent u een chauffeur en moet u binnenkort de toets voor chauffeurs afleggen?
city tab
Geplaatst op 31 juli 2018

AllZomervakantie?! Echt niet! Dit najaar gaat City Tab groot opschalen! Zowel chauffeurs, taxi organisaties, passagiers als de gemeente zijn erg blij met de City Tab. Daarom breiden we snel uit naar nog meer taxi's die een City Tab aan boord zullen krijgen. Hier een kleine update over de afgelopen maand:


Maak kennis met onze nieuwe werknemer


City Tab druk bezig met applicatie