city tab

Geplaatst op 31 juli 2018

Zomervakantie?! Echt niet! Dit najaar gaat City Tab groot opschalen! Zowel chauffeurs, taxi organisaties, passagiers als de gemeente zijn erg blij met de City Tab. Daarom breiden we snel uit naar nog meer taxi's die een City Tab aan boord zullen krijgen. Hier een kleine update over de afgelopen maand:
Maak kennis met onze nieuwe werknemer (#Nieuwe werknemer)
City Tab druk bezig met applicatie 
Nasr uitgeroepen tot Tab Chauffeur van de maand
Blijf op de hoogte via social media (#Social Media)
Iedere maand zet City Tab een taxichauffeur in het zonnetje. Deze maand is Nasr el Hassnaoui uitgeroepen tot City Tab Chauffeur van de maand! Deze jonge chauffeur krijgt dagelijks positieve reviews via zijn tablet:

"Perfect! Beste chauffeur van de wereld"

"Top, hartstikke aardig en top service"

"Great trip! Thank you for a great trip"

"Aardig en gezellig!"

En zo kunnen we wel even doorgaan! Vandaar dat Nasr deze maand de titel mag voeren en wij hem als dank een dinercheque hebben geschonken.
Ben jij een taxichauffeur en krijg jij ook positieve en/of speciale beoordelingen van passagiers? Laat het ons weten (mailto:femke@citytab.nl) en wie weet staat jouw verhaal in de volgende nieuwsbrief.
Hallo! Ik ben Femke Vijverberg, de allereerste stagiaire van dit Rotterdamse bedrijf en sinds kort officieel in dienst bij City Tab!

Even voorstellen
Ik ben 21 jaar oud en sinds september 2017 Rotterdammert! Ik houd van de Rotterdamse mentaliteit: niet lullen, maar poetsen. Na mijn stage bij City Tab heb ik nu mijn diploma Crossmediale Communicatie behaald. Als kers op de taart bood City Tab mij een baan aan! En hier ben ik dan:
de office- en communicatiemedewerker van City Tab!

Wat ik doe
Ik ben verantwoordelijk voor alle communicatie met de City Tab taxichauffeurs. Dat betekent dat ik regelmatig langs alle standplaatsen in Rotterdam loop om te kijken hoe we de chauffeurs nog beter van dienst kunnen zijn. Naast het contact met de City Tab Chauffeurs ben ik verantwoordelijk voor de communicatie uitingen van City Tab.

Kennis maken?

In onze vorige nieuwsbrief deelden wij mee dat City Tab een applicatie ontwikkelt voor consumenten. Via deze app kunnen de consumenten een taxi boeken met een City Tab aan boord. Hierdoor genereren taxichauffeurs meer ritten, wat leidt tot meer verdiensten.

Wij zijn druk bezig met het realiseren van de applicatie en streven ernaar om deze binnenkort te lanceren.
Ben jij een taxichauffeur en beleef je er plezier aan om jouw passagiers veilig en op een zo leuk mogelijke manier van A naar B te vervoeren? Dan is de City Tab echt iets voor jou!

City Tab
Sint-Janstraat 7
3011 SB Rotterdam
010 - 820 89 00

Bent u een chauffeur en moet u binnenkort de toets voor chauffeurs afleggen?