Nieuws

Bekijk onze nieuwsberichten.

Corona virus

Geplaatst op 26 maart 2020

SKRT IS met ingang van 3 juni 2020 weer open.


weer geopend.Lees verder

SAMENWERKING TTO'S EN HANDHAVING ROTTERDAM FLINK VERBETERD

Geplaatst op 19 juli 2018


SAMENWERKING TTO'S EN HANDHAVING ROTTERDAM FLINK VERBETERD


De Toegelaten Taxi Organisaties (TTO’s) in Rotterdam zijn beter te spreken over de gang van zaken in de opstapmarkt dan een jaar geleden. Dat is vooral te danken aan de sterk verbeterde samenwerking met de afdeling Stadsbeheer, dat de handhaving in de taximarkt verzorgt. Tegelijk is nog niet alles opgelost. En er is sprake van dat steeds meer Uber-chauffeurs zich in de opstapmarkt begeven, terwijl dat nou juist aan TTO-taxi’s is voorbehouden.


Lees verder

RECONSTRUCTIE MOORD TAXICHAUFFEUR

Geplaatst op 8 augustus 2017

RECONSTRUCTIE MOORD TAXICHAUFFEUR.


Een videoreconstructie moet helpen duidelijk maken hoe de 24-jarige taxichauffeur Ousman Magodamev precies om het leven is gebracht. Vast staat wel dat Magodamev afgelopen mei met messteken om het leven is gebracht, maar voor het overige zijn er nog veel vragen onbeantwoord.


 


Dat de reconstructie er komt, bleek tijdens de pro-formazitting in de rechtbank van Maastricht. Dat meldt De Limburger op zijn website. Bij dezelfde gelegenheid werd ook duidelijk dat er nog veel uit te zoeken is in deze zaak. Als een enorme verrassing komt dat niet. Er zijn feiten geconstateerd die hoogstwaarschijnlijk met elkaar samenhangen, maar mede omdat alles op verschillende locaties is gebeurd, kost het veel tijd en moeite om lijnen tussen die gebeurtenissen te trekken.

Lees verder

de naam van rotterdamse taxichauffeur in onterecht

Geplaatst op 7 januari 2017

In de wagen bij Brave Hendrik


TAXI-TESTIn Rotterdam wordt geklaagd over taxi's.  Chauffeurs zouden passagiers weigeren, ze er voortijdig uitzetten of absurde tarieven hanteren. Tijd voor een taxi-test. Het AD Rotterdams Dagblad klopte op het portiersraampje en stapte in.


Nadia Berkelder, Mark Hoogstad, Marjolein Kooyman en Jitske-Sophie Venema 07-01-2017450 euro. Dat duizelingwekkende bedrag moest een zakenrelatie van beleggingsbank Robeco onlangs aftikken toen hij zich door een taxi van Schiphol naar het kantoor aan het Weena in Rotterdam liet rijden. Ruim drie keer het normale tarief. 

Of neem de moeder en dochter uit Amstelveen, die vorige maand na het concert van de Toppers niet wegkwamen bij Ahoy. Vijftien taxichauffeurs haalden hun neus op voor een ritje naar hun hotel, 2 kilometer verderop. 
Zijn dit incidenten of is het écht zo erg gesteld met taxi's in de Maasstad? Het AD Rotterdams Dagblad nam de proef op de som.

Lees verder

kerstvakantie

Geplaatst op 18 december 2016

Wegens kerst en nieuwjaar is het SKRT kantoor gesloten tot 9 januari 2017.


Wij zijn alle dagen wel bereiikbaar via info@skrt.nl. 


FIJNE FEESTDAGEN EN EEN GEZOND EN SCHADEVRIJ 2017. 

Lees verder
Bent u een chauffeur en moet u binnenkort de toets voor chauffeurs afleggen?